Puolikuntoinen PuB kellisti Jampan Kassiritarit

PuBjpg

JaKari – PuB 58-71

Miesten eteläisen alueen 3. divisioonassa tappioitta rynnistävä hämeenlinnalainen Punaportin Blues teki reissun Järvenpäähän. Voitoton kotijoukkue Jampan Kassiritarit taipui selvin 58–71-lukemin.

PuB matkusti kahdeksanmiehisenä. Isäntäjoukkueen vahvuus oli täysi: 12 peluria. Avausneljännes kirjattiin järvenpääläisporukalle 16–9. PuB:n heitto oli kateissa koko ensimmäisen kymmenminuuttisen ajan, mutta löytyi toisella. Ottelussa kaikkiaan 34 pistettä upottaneen Joe Nurmion johdolla hämäläiset nakkelivat asetelmat päälaelleen ja muovailivat puoliaikatuloksesta komean 25–37.

Kolmas jakso oli PuB:lle surullinen. Ville Reponen tuupattiin päin Lassi Utriota, jonka nilkka vääntyi pelikelvottomaksi. Kun vielä mainitaan, että Eetu Koivuniemi ja Jukka Ränkimies olivat kovin puolikuntoisia hekin, oli terveellä viisikolla täysi työ saada saavutettu johtoasema säilymään päätösvihellykseen saakka. Vieläpä, kun fyysisen järvenpääläisjoukkueen tyyli pelata oli rappaava ja romuluinen.

JaKaRi oli koripalloilullisesti valovuosia PuB:n perässä. Asenne, tahto ja tsemppi olivat ne avut, joilla kotijoukkue operoi verrattaen menestyksekkäästi. Monet korit nostettiin hyökkäyslevypalloista.

– Tämä oli tällainen läpsyttelypeli. Emme missään vaiheessa päässeet pelin ytimeen käsiksi, analysoi laituri Lassi Utrio, joka ehti kerätä kymmenen pistettä ennen kuin siirtyi päivystykseen raajaansa tutkituttamaan.

Ei oo paha. Kävelee viikon päästä. -”Tohtori” Koivuniemen keittiödiagnoosi Utrion nilkasta

Kommentointi on suljettu.

css.php