Kuusi ja puolimiehinen PuB paukutti Kisiksen nurin – perjantaina kotona koestetaan kärkipään porukka Dynamo 2

tiki

Kisis – PuB 60-80

Miesten eteläisen alueen 3. divisioonassa pelattiin kärkipään kamppailu, kun B-lohkon kakkonen, hämeenlinnalainen Punaportin Blues, matkusti Helsingin Urheilutalolle taulukon nelospykälältä ponnistavan Kisiksen vieraaksi. Puoliaikaan saakka tasaväkinen taistelu päättyi lopulta murskalukemiin 60–80.

Vain seitsemällä miehellä matkustanut PuB oli avausneljänneksellä hädässä, kun Eetu Koivuniemenkään polvi ei tahtonut peliä kestää – ja vasta viime pelissähän oli ykköspyssy Lassi Utrio menetetty jalkapotilaaksi hänkin. Timo Turusen johdattamana sai hämäläisjoukkio sentään jotakuinkin pelin juonesta kiinni, ja kirjautti taukotulokseksi 15–20.

Toinen jakso kului sekin kotijoukkueen lönköttelytempoon totutellessa. Kisis säkitti palloa kippoon kovin prosentein, Turunenkin upotti kolmosensa, ja puoliajalle käytiin kutkuttavassa 33–34-tilanteessa.

Kolmannella kymmenminuuttisella, kuten usein aiemminkin, PuB teki strategisen ratkaisun kiihdyttää juoksuvauhtia ja pyrkiä tempomuutoksella karkuun. Tämä osoittautui viisaudenkiveksi – kuusimiehinen kotijoukkue kerta kaikkiaan väsyi vauhdikkaampansa kyydissä.

Illan tehokolmikon Ari Lehtola – Joe Nurmio – Timo Turunen koritykki oli viimeksi mainittu, joka vertyi kaikkiaan 21 pisteen iltapuhteeseen.

Tappioton PuB jatkaa päänahkojen metsästämistä perjantaina Seminaarin koululla, jonne saapuu kärkikolmikon Dynamo 2. Ottelu alkaa klo 19.30 ja siihen on vapaa pääsy.

Kommentointi on suljettu.

css.php