Tappioitta temmeltävä hämeenlinnalainen ykkösporukka ei ollut yllätettävissä: Punaportin Blues urakoi kuusimiehisenä, Ville Reposen ja Dzhou Nurmion johdolla, kauden parhaalla peliesityksellä, muhevaisen kotivoiton kärkimatsista

img_20161118_192354

PuB – Dynamo 2

101-64

Miesten eteläisen alueen 3. divisioonassa B-lohkoaan johtava hämeenlinnalainen Punaportin Blues oli vaikeuksissa kärkiottelussa Seminaarin koululla. Vastassa oli urheilullinen lohkokolmonen Dynamo 2. Kotijoukkue uurasti kotivoiton 101–64 vain kuuden miehen voimin.

Jo avausjaksolla pelattiin sarjatasoon nähden epätyypillisen vauhdikasta korista. PuB pysytteli vikkelän Dynamon kyydissä Ville Reposen loistopelin ansiosta. Takamiehen kymmenen jaksopistettä olivat tarpeen kotijoukkueen 22–19-jaksovoiton varmistamiseksi. Viime sekuntien kolmosensa Reponen pommitti kaukaa kaaren takaa – taustalevyn kautta pussukkaan.

Toinen neljännes alkoi karkumatkalla. Kotijoukkue ryntäsi kuumakätisen Joe Nurmion (ottelussa 27 pistettä) johdolla jo kuudentoista pisteen päähän; pelimiehen heitto löysi maalinsa kaikilta etäisyyksiltä. Ari Lehtola (17) ja Ville Reponen (22) antoivat tulitukea, Reponen taas päätöshetkillä kaaren takaa, ja hurjan koriputken päätteeksi PuB kirjautti puoliaikatulokseksi 49–32.

Hämäläisistä Jukka Ränkimies (11) esiintyi edukseen levypallotaisteluissa. Kolmosjakson alussa ikisoturi poimi taas yhden – ja nosti kaksipisteisen. Pian ilmatilojen herra Miikka Kilpinen (14), Onni Leinonen (10) ja Jukka Ränkimieskin saatiin mukaan hurmioon, ja viimeiseksi taukotulokseksi ahkeroitiin 77-48.

Päätöskymppi ei suonut yllätyksiä, vain korieron kasvua. Ari Lehtola puhkaisi satasen eli markan.

Kommentointi on suljettu.

css.php