”Psykosomaattiset loukkaantumiset” PuB 2:n vaivana – Yökoris kylvetti hämeenlinnalaisporukan Hesalassa oikein huolella

whatsapp-image-2016-12-03-at-15-29-14

HNMKY Yökoris 5D – Punaportin Blues 2

61-44

Koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonan A-lohkon keskikastin kohtaamisessa joutui hämeenlinnalaisporukka tunnustamaan isännän tällä erää paremmakseen – käkättimeen tuli ”jotain 20”.

Ottelun alla PuB 2 -valmentaja B.D. Mattila puntaroi illan asetelmia näin: ”Meillä ei ole kuin voitettavaa tämän illan pelissä. Kuusi jarmoa lähtee matkaan, heistä yksi on tullut eilen Dubaista ja on aivan kamelin syömä. Kun nyt vain selviäisimme tästä ilman fyysisiä vammoja.”

Toisaalla kapteeni Vuorinen tankkasi itseensä hyviä hiilihydraatteja. ”Tulin Kimeneen falafelille.”

Automatkalla Hesaan paljastui Kaius Karjun (ks. kuva) elämästä eräs mielenkiintoinen seikka. Hänellä on jokaiseen vierasotteluun eri auto. Tänään matkattiin aina luotettavalla Ford Mondeolla.

”Kaius ajaa kuten peleissä. Hän ei paljon sivuilleen katsele.” -Vuorinen

Ottelu

Reissussa oltiin kuudella (”seitsemällä”) miehellä: Postareff – Mattila – Hillo – Karja – Tuomi – Jacovic – (”Majeed”).

Malmin palloiluhallin liukkaalla kentällä PuB 2:n onnistui heittää ohi kaikilta etäisyyksiltä. Kirsikaksi kakun päälle kävi nuoren Aleksi Tuomen loukkaantuminen, joka päätti Punaportin Bluesin nilkka-trilogian (Lassi Utrio – Lasse Vuorinen – Aleksi Tuomi). Valmentaja B.D. Mattila summasi tappiollisen pikkujouluottelun ja sen surulliset käänteet näin:

”Kapteeni Vuorinen ei lopulta ollut mukanamme lainkaan. Hän viestitti operoivansa etänä. Operointiin liittyivät raikkaat juomat ja hyvät juustot. Mitä itse ottelutapahtumaan tulee, minusta tuntuu, että ajoittaiset poissaoloni joukkueen harjoituksista ovat vaikuttaneet dynamiikkaan negatiivisesti. Ihmiset kipuilevat. He kaipaavat isäntäänsä. Otteluissa koetaan psykosomaattisia loukkaantumisia. Ne kertovat joukkueen sisäisestä pahasta olosta. Jokainen kipuilee tavallaan. Nilkat vammautuvat. Psyykeperäisesti. Tässä joukkueessa ollaan vielä aivan liikaa sidoksissa minuun. Olemme pelillisesti ja tavoitteellisesti menossa oikeaan suuntaaan [alimpiin jatkolohkoihin], mutta tapa, jolla sinne matkaamme – nämä psykosomaattiset loukkaantumiset – on täysin väärä. Mutta tulee eteemme mitä tahansa – PuB 2 ei suostu pelkäämään.

-B.D. Mattila

Kommentointi on suljettu.

css.php