OldStars tylytti Punaportin Bluesin kakkosta tarkkaakin tarkemmilla täsmänakeilla

OldStars – Punaportin Blues 2

81-62

PuB 2:n tuplaviikonloppu päättyi murheellisesti – vantaalainen OldStars säkitti kaikki häneen.

Ennen illan ottelua hämeenlinnalaisvalmentaja B.D. Mattila puntaroi tilannetta proosallisesti, näin: ”Uskoisin, että OldStarsilla on into voittaa tänään.” Sitten viestintä muuttui yks kaks yllättäen runomuotoon: ”Kieli keskellä suuta / kun Aleksi ajaa / liukkaalla kohti / täyttä kuuta.” Tämä äkillinen runopurkaus viittasi hämäläisten reissukuskin Aleksi Tuomen debyyttiin ratissa.

Vielä juuri ennen ottelua B.D. raportoi pohdintojaan, jotka käsittelivät suurempia kokonaisuuksia, tässä tapauksessa kevään 2017 lohkojakoja.

”Selasimme sarjataulukkoa. Voitto vie meidät B-lohkoon, tappio C-lohkoon.”

Pelissä oli siis panosta. Ei toki sarjanousuun liittyvää panosta – nelosdivisioona on yhä valovuoden päässä – mutta pieni betsi yhtä kaikki: B-lohkossa odottaisivat kovemmat pelit, C:ssä löbömmät.

OldStars ei antanut armoa. Kivimäen koululla nähtiin aikamoiset heittokarkelot, kun kotijoukkue vei vierasta kuin märkää pässiä ohrapuuronarussa. Oli vaikea uskoa, että kumpainenkin joukkue majaili sarjataulukossa jokseenkin tasavahvoissa positioissa (viisi voittoa ja kaksi tappiota), sillä niin murhaava oli ”vanhojen starbojen” heittoprosentti, jota B.D. Mattila kuvaili tähän tapaan:

Vastustaja heitti KAIKKI laukaukset häneen. Pelillisesti olimme jopa ihan mukana, osin jopa edellä,  mutta kotijoukkueen heittoprosentti oli MYKISTÄVÄ.

Mattila ihmetteli PuB:n lähtöaskeleiden määrää. Aivan kuin jengillä olisi ollut kiire pikkujouluihin Pikku Eeroon!

Kommentointi on suljettu.

css.php