Hämeenlinnalainen korishuuma on totta – kotiotteluherkkua tarjolla perjantaina!

Punaportin Blues – 101 Basketball Seminaarin koululla pe 13.1. klo 19.30

Ei ole liioiteltua todeta, että Hämeenlinnassa eletään tällä hetkellä koripallohuumaa. Sen on synnyttänyt Punaportin Bluesin edustusjoukkue, joka jo joulutaukoon mennessä todisti olevansa kakkosdivisioona-ainesta. Voisiko tämä porukka nousta jopa kakkosdivisioonaan keväällä, on kysymys, joka on tällä hetkellä kaikkien huulilla.

Vuosi 2017 on alkanut kahdella reippaalla 85-63-voitolla, ja kolmas ottelu pelataan perjantaina 13.1. klo 19.30 Seminaarin koululla Hämeenlinnassa. Vastustajaksi saapuu helsinkiläinen 101 Basketball Team, joka löytyy 12 joukkueen B-lohkon sarjataulukon kahdeksannelta pykälältä, kun taas PuB on sijoittunut jo toiseksi, heti tappiottoman porvoolaisporukan Ravensin perään.

Tahdotko osalliseksi korishuumasta? Hyvä. Tule siis Seminaarille perjantaina, ja todista, kuinka kova on kotijoukkueen heittosihti, ja kuinka rautaisella otteella tuomaripari Vesa Kylkilahti – Pentti Hiltunen pitää kuuman kamppailun näpeissään. Tervetuloa vaikeaan paikkaan, 101 Basketball Team!

Kommentointi on suljettu.

css.php