Lehtola, Reponen ja Ränkimies johdattivat Punaportin Bluesin kotivoiton ihanaan satamaan

Punaportin Blues – HNMKY Los Pakilas Lakers 79-66 (48-31)

Miesten koripallon eteläisen alueen 3. divisioona etenee kohti kevättalven jännityspelejä. Kahdentoista joukkueen B-lohkon sarjataulukon toiselta pykälältä löytyvä Punaportin Blues sai Seminaarin koululla vastaansa helsinkiläisen HNMKY Los Pakilas Lakersin. Taulukon viimeistä edellisenä sätkivä vierailija sai tuta kotijoukkueen kovan kondiksen loppulukemiin 79–66 päättyneessä ottelussa.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen oli pitkään tasainen. Kahdeksanmiehinen Namika vilisti nopeita koreja verkon perille. PuB:lta löytyi kaukotulivoimaa: Ville Reposen ja Timo Turusen kolmosilla kotijoukkue kampesi kuuden pisteen etulyöntiasemaan. Myös himotaistelija Jukka Ränkimies oli väkevä – tärkeitä levypalloja jäi pelurin hyppysiin ja kuusi pistettäkin jaksolla kasaantui. Välitulokseksi kirjattiin 25–19.

Jo toisella neljänneksellä teki kotijoukkue irtioton. Ari Lehtola kiihdytti itsensä hurmioon, jonka lopputulemana PuB rynnisti puoliaikatilanteeksi 48–31. Turusen syötöt ja Ränkimiehen korinalusmuussaukset olivat jakson kohokohtia niin ikään.

Ottelun jälkipuoliskon  huippuhetki oli harvinainen neljän pisteen hyökkäys, kun Reponen upotti ensin kolmesta vapaaheitostaan kaksi ja sitten vielä – ensin hyökkäyslevypallon kiskaistuaan – kaksipisteisen.

PuB:n pisteet: Ränkimies 22, Lehtola 20, Reponen 20, Turunen 11, Miikka Kilpinen 4, Onni Leinonen 2, Matias Suonpää ja Eetu Koivuniemi.

MVP: Ränki

”Ei se ole Ränkiman – se on RänkiMÄN!” -ottelun nelivuotias katsoja

Kommentointi on suljettu.

css.php