PuB:n kakkonen uuvutti Svenska Kfumin niukin naukin

PuB 2 – Svenska KFUM i Helsingfors

61-57 (31-26)

Punaportin Bluesin kakkosjoukkueen vuoden toinen ottelu koripallon miesten eteläisen alueen V divisioonan keskimmäisessä H-lohkossa tuotti toisen perättäisen voiton, jolla hämäläisjoukkue eteni jo sarjataulukkonsa toiselle pykälälle. Seminaarin koululla pelatussa matsissa PuB oli kahden korin verran helsinkiläisvastustajaansa parempi.

PuB sai jalkeille täyden kymmenikön pelimiehiä. Jani Postareff oli alkuvaiheessa peliä parhaiten hereillä. Lukemiin 14-14 päättynyt avausjakso sisälsi kotijoukkueelta laajan rintaman onnistumisia, kun taas vierailija oli liiaksikin kahden korintekijätykkinsä varassa.

Toisella kymmenminuuttisella kotijoukkue nappasi hienoisen karkumatkan, kun korinteko onnistui yhtä milteipä jokaiselta pelaajalta siinä missä hesalaisilta oli koreja kirjattu vasta viidelle pelurille.

Kolmannelta jaksolta KFUM nappasi kolmen pisteen voiton. Tulos 13-16. Päätösneljännekselle lähdettiin hyperjännittävästä tilanteesta 44-42.

Viimeisessä erässäkin PuB takoi koko miehistönsä voimin. Voittoon oikeuttavat neljä pistettä syntyivät Jani ”Japo Postman” Postareffin vapaaheitoista, jotka löysivät maalinsa.

PuB pelurit voittoisassa ottelussa: Postareff, Ruponen, Vuorinen, Saunamäki, Lehtinen, Mattila, Hillo, Kotilainen, Tuomi ja Jacovic.

 

Koutsin ja kapteenin ajatuksia pelin kulusta

”Tein comebackin. Pelasin 1,2 sekuntia.” -kapteeni Vuorinen

”Vastustaja: kokeneita jarmoja. Pelanneet korista varmastikin jo ennen kuin Kotti ja Haukka olivat edes syntyneet. Pelasivat ’dieseliä’ eli eivät väsyneet, mutta eivät myöskään kirineet. Dieseliä. Tämä oli kaiken kaikkiaan kummallinen peli. Kummallinen ja väsynyt. Ottelussa oli yleisöä. Ensi pelissä tuskin on.” -koutsi B.D. Mattila

Kommentointi on suljettu.

css.php