Viisimiehinen Punaportin Blues teki röyhkeän ryöstöretken Espooseen

Tapiolan Otso – Punaportin Blues 65-85 (30-31)

Tukevasti sarjataulukon toisesta sijasta kiinni pitelevä Punaportin Bluesin edustusjoukkue kohtasi Opinmäen koululla Espoossa voitottoman lohkojumbon Tapiolan Otson koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioonan B-lohkon ottelussa. PuB kampesi ”jotain 20” -vierasvoiton.

Avausjakso oli tasainen. Kahdeksanmiehisestä Otsosta löytyi yksi kova kolmoslinko, joka nakkeli osumia Ville Reposen torjuntojen yli. Kankea PuB taipui, ja välitulokseksi kirjattiin 17–13.

Toisella neljänneksellä alkoi peli peliltä parantava, ottelussa kaikkiaan 26 pistettä säkittänyt Jukka Ränkimies lämmetä. Korinalusmuussaukset toivat onnistumisen toisensa perään. Hämäläisviisikko vei jakson viiden pisteen turvin ja työsti puoliaikatulokseksi ilahduttavan 30–31.

Kolmannella kymmenminuuttisella murtui Otson löysä paikkapuolustus lopullisesti. Hämeenlinnalaiset pääsivät ajelemaan korille ja onnistuivat myös kaukoheittopelissään siinä määrin komeasti, että jaksovoitto meni PuB:lle 23–16.

Kotijoukkue Otso oli liiaksi yhden huippuheittäjänsä varassa, kun taas vieraan riveistä löytyi ratkaisijoita viiden verran. Espoon illassa messevät 25 pistettä pussittanut Timo Turunen johti päätösjaksolla PuB:n lopullista karkumatkaa kolmososumillaan, joita kertyi nelikymmenminuuttisen aikana kaikkiaan viisi. Ville Reponen upotti 20 pistettä, Miikka Kilpinen yhdeksän ja Onni Leinonen viisi. PuB jatkaa nousukarsintapaikan metsästystä.

Meillä on yhdeksän äijää rosterissa. Vierasmatseissa on välillä vähän väkeä. Nurmion Jokke pitäisi saada terveeksi. Tänään olimme taitavampia. -Ville Reponen

Kommentointi on suljettu.

css.php