Jukka Ränkimies teki, mitä tahtoi: PuB pehmitti Kassiritarit päätösjaksolla

Punaportin Blues – Jampan Kassiritarit 84-69

Miesten koripallon eteläisen alueen 3. divisioona kaartuu loppusuoralleen. B-lohkonsa kärkipaikkaa hamuava Punaportin Blues kohtasi Seminaarin koululla kymppipykälältä ylöspäin koettavan järvenpääläisen Jampan Kassiritarit. Lohkokakkonen ei ollut yllätettävissä: sarjapisteet jäivät Hämeenlinnaan lopputuloksella 84–69.

Ensimmäinen jakso oli tasainen. PuB:n seitsemästä miehestä kuusi pääsi korinteon makuun. Hyökkäys toimi, puolustus ei. Järvenpääläisporukka ajeli korille miten tahtoi – PuB:n puolustajat olivat passiivisia kuin pujottelukepit. Kolmen pisteen turvin (23–20) saatiin avausjakso kuitenkin kotijoukkueen nimiin kammetuksi.

Toisen neljänneksen valopilkku oli nuori Onni Leinonen. Vikkelä ja pelkäämätön pelimies puhkoi aukkoja JaKaRi:n puolustukseen. Ville Reponen ja Jukka Ränkimies loistivat niin ikään: kumpaiseltakin nähtiin ikimuistoisia yksilösuorituksia. Erityisesti viimeksi mainittu, ottelun arvokkain pelaaja, nosteli kaksipisteisiä kaikkialta ja kaikista asennoista. Vaan eipä kuusimiehinen vierailijakaan osoittanut minkäänlaisia väsymisen merkkejä, joten puoliaikatulokseksi kirjattiin kutkuttava 42–38.

Kolmosjaksolla tapahtui irtiotto. Timo Turunen ja Ari Lehtola veivät PuB:n kymmenen pisteen päähän. Väsy tylsytti jamppalaisten heittoterän.

PuB:n pisteet: Ränkimies 20, Reponen 17, Lehtola 17, Turunen 13, Leinonen 11, Eetu Koivuniemi 6 ja Matias Suonpää.

MVP: Ränkiman.

”Opetin tuon ’finger-rollin’ Ränkimiehelle kaksi vuotta sitten Kaurialan kentällä. En olisi uskonut, että hän hioo siitä näin nopealla aikataululla täydellisen aseen.” -PuB 2 -kapteeni Lasse Vuorinen

Kommentointi on suljettu.

css.php