Punaportin Blues kärsi Stadissa reippaahkon pyllysaunan

Dynamo 2 – Punaportin Blues 109-86 (49-41)

Kevään nousukarsintaturnaukseen tähyilevä Punaportin Bluesin edustusjoukkue kohtasi Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla Dynamon kakkosjoukkueen. Ottelussa oli paljon pelissä, sillä molemmat joukkueet ovat ehdolla sarjanousukarsintoihin osallistujan paikalle. Dynamo oli väkevämpi: kuusimiehinen PuB kaatui lukemin 109–86.

Keskiviikkoillan ottelu oli puoliaikaan saakka tasainen vääntö. Onni Leinosen ja Timo Turusen johdolla hämeenlinnalaiskuusikko pysyi vielä mukavasti kovaluisen ja todellista voimapalloa pelaavan kotijoukkueen kyydissä. Avausjakso päättyi 21–15 ja toinen 28–26.

Jälkimmäisellä ottelupuoliskolla alkoi PuB:n jalka painaa. Dynamo taisteli miltei jokaisen hyökkäyslevypallon itselleen ja nosteli kaksipisteisen toisensa perään. Kolmas kymmenminuuttinen vielä jaksettiin jotenkuten, mutta päätöserässä vierasjoukkueelle jäi enää vain väsyneen sivustakatsojan rooli. PuB:n hyökkäyspelaaminen ei Helsingissä jättänyt moitteen sijaa, mutta puolustuspäässä hämäläismiehistön fyysinen kunto ei yksinkertaisesti riittänyt vastaamaan kotijoukkueen nälkäiseen rymistelyyn.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi PuB:n 37 pisteen voittoon, mikä on ilahduttava tosiseikka nyt, kun B-lohkon kärkikolmikon lopullista järjestystä aletaan maaliskuussa työstää.

PuB:n pisteet ja levypallot: Turunen 32, Leinonen 18, Ville Reponen 14, Eetu Koivuniemi 10, Jukka Ränkimies 8 ja Juha Toivonen 4.

”Ideaalitilanteessa meille käy tässä kolmiviikkoisen pelitauon aikana nyt niin, että saamme kaikki terveiksi ja pääsemme treenaamaan yhdessä. Ideaalitilanteessa.” -Eetu Koivuniemi

Kommentointi on suljettu.

css.php