Punaportin Blues moukaroi Kisiksen

PuB – Kisis 109-74

Miesten koripallon eteläisen alueen 3. divisioonassa lohkonsa ykköspaikkaa tavoittelevan Punaportin Bluesin edustusjoukkueen runkosarjan päätöskuukausi käynnistyi kotiottelulla helsinkiläistä Kisistä vastaan. Kahdentoista joukkueen B-lohkon kahdeksannelta pykälältä ponnistava vierasjoukkue taisteli urhoollisesti, mutta kakkosdivisioonaan mielivä PuB ei antanut armoa.

Kuusimiehinen Kisis vilisi takavuosien SM-sarjajyriä. Jari Raitanen, Juha Dahlström ja Martti Kuisma astelivat avaukseen. Viimeksi mainittu piti joukkuetta pystyssä ensimmäisellä kymmenminuuttisella, joka päättyi lukemiin 22–15. Yhdeksänmiehisestä kotijoukkueesta löytyi laajempi rintama ratkaisijoita.

Toisessa erässä PuB:sta nousivat esiin pelikuntoiseksi tervehtynyt Joe Nurmio ja kiintotähti Jukka Ränkimies, joiden koritalkoilla hämäläisjoukkio tehtaili puoliaikatulokseksi 43–34.

Ottelu ratkesi kolmannella neljänneksellä. Ensin Ville Reponen nakkasi kaksi kolmipisteistä verkon perille. Sitten Miikka Kilpinen otti tehtäväkseen väsyttää koripyssy Kuisman – ja onnistui. Nurmio ja Onni Leinonen säkittivät kolmoset mieheen, ja Timo Turunen säesti karkumatkaa pallonriiston jälkeisellä kakkosellaan. Peli oli selvä, ja jaksotulos 76–45. Päätöserä jahdattiin satasta.

Pisteet: Reponen 21, Nurmio 17, Ränkimies 17, Ari Lehtola 13, Kilpinen 13, Leinonen 11, Turunen 6, Matias Suonpää 6 ja Eetu Koivuniemi 5.

 

Big Dog -palkinnot (PuB 2 -koutsi B.D. Mattila jakaa illan kunniamaininnat)

I jaettu palkinto Kilpisen ja Ränkimiehen kesken. Yhdellä sanalla: Kuisman pysäyttäminen. Toinen teki molemmissa päissä duunia vähän näkyvämmin ja toinen, no, vähän näkymättömämmin. Yhtä kaikki, molempien onnistui pysäyttää Kuisma siten, että 3. erässä Kuisma jätettiin pisteettömäksi minuuttien 2. ja 9. välillä. Kilpinen ja Ränkimies pakottivat Kuisman vaikeisiin heittoihin, jotka eivät tänään loppuun saakka kantaneet.

II palkinto Ville Reposelle. Into pelata. 12 pistettä ratkaisuerässä pelin ollessa vielä peli. Mainitaan mm. kolmannen erän avanneet kaksi kolmosta häneen.

III palkinto Joe ”Dzhöy” Nurmio. Nilkka teipattuna johti peliä pelin ollessa vielä peli.

 

Kommentointi on suljettu.

css.php