”King Back!” – PuB 2 -kapteeni Lasse Vuorinen palasi parketille ja operoi oitis menestyksekkään rosmoretken Espooseen

EBT M5 – PuB 2

42-65 (23-35)

Koripallon miesten eteläisen alueen V divisioonan ”keskimmäisen kevälohko H:n” (!) neljänneltä pykälältä kohisten ylöspäin koettava Kakkospupi kohtasi Tapiolan lukiolla espoolaisen Espoo Basket Teamin miesten viitosjoukkueen. Kapteeni Vuorisen paluuottelusta oli Hämptonvilleen tuomisina ”jotain 20:n” vierasvoitto.

Avaukseen heitettiin Allu, Karju, Ilari, Kaasu ja Japo. Väestörekisterissä miehet esiintyvät nimillä Nuori Aleksi Tuomi, Kaius Karju, Ilari Saunamäki, Matti ”Kaasu” Heikka ja Jani ”Japo Postman” Postareff. Vaihtomiehinä aloittivat Haukka, Kotti, Ikru ja Lasse eli Juha ”J-Hawk” Haukka, Kotti, Igor ”Balkanin kenkäkauppias” Jacovic ja Lasse ”Snakeskin Lärry” Vuorinen. Yhdeksänmiehisenä oli espoolaiskotijoukkue kumoutuva.

Nuori seitsenmiehinen kotijoukkue taivutettiin tappiolliseksi pelin kahdella keskimmäisellä jaksolla, joiden kulun kapteeni Vuorinen tiivistää seuraavasti: ”Toka erä 4-12 ja kolmas 5-14. Näissä erissä voitimme, vastustajan pienissä pinnoissa pidimme. Näissä kahdessa erässä vastustaja teki ainoastaan kaksi pelitilannekoria, joten voi sanoa, että puolustuksemmekin onnistui.”

Japo däbbää Lintuvaaran Shellillä.

Matti ”Kaasu” Heikka kunnostautui tähän otteluun hankkimalla PuB 2:lle hierojan. Mikäli menestys on tätä luokkaa, saa hieroja varmasti vakiopestin Kakkospupiin.

 

Kommenttiraita

”Yhdeksän miestä mukana, kaikki pääsivät pisteille, kaikille onnistumisia, oikein mukava tunnelma, oli kiva tehdä paluu.” -Vuorinen

”Haukka piirsi meille yhdellä aikalisällä kuvion… Joukkue toteutti sen. Lopputulemana Kotti muussasi tuon kuvion avulla kolme koria lähes perätysten.” -Tuomi

”Hyvin pyyhki!” -Postareff

”Tärkeintä oli, että voitto tuli ja että peli oli, kuulkaa, iloista! Porukka jutteli, nopeita vaihtoja tehtiin ja tempo pysyi yllä.” -Jacovic

”Opin däbbäämään, eli ei ollut hukkareissu. Nuoriso opetti minulle, Aleksi ja Lasse.” -Haukka

”Heijjaa!” -Koutsi B.D. Mattila (joka jättäytyi pois reissusta varmistaakseen hämäläisjoukkueelle mahdollisuuden voittaa)

”Edellisellä kerralla minun ei tarvinut tehdä pisteitä. Nyt ei tarvinut lähteä edes mukaan. Noin yleisesti ottaen pidän itseäni vähän sellaisena viitosdivisioonan joka paikan pelaajana numero yksi.” -B.D.

PuB:n pisteet: Vuorinen 13, Postareff 12, Tuomi 11, Karju 8, Saunamäki 8, Kotti 6, Jacovic 3, Haukka 2, Heikka 1, hukassa 1.

Kommentointi on suljettu.

css.php