Tappioton sarjakärki kesytti PuB:n kakkosen

Punaportin Blues 2 – Ikuiset Lupaukset (Karkkila) 56-61

Kakkospupi kohtasi Seminaarin koululla tappiottoman kärkiporukan koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonan ottelussa. ”Keskimmäisen H-kevätlohkon” kärkimatsissa isäntäjoukkue sai taipua loppulukemin 56-61.

”Kapteeni Vuorinen – koskas olemme viimeksi olleet joukkueena koossa?”, kyselee ottelutapahtuman alla koutsi B.D. Mattila. ”Itse asiassa en edes muista, koska olisin viimeksi nähnyt joukkueeni. Ovatkohan pojat kasvaneet sitten viime näkemän?”

Maltillinen hyökkääminen. Järkevä, mutta samalla aggressiivinen sekä kommunikoiva puolustaminen. Tässä Mattilan perusprinsiipit illan otteluun, joka käydään legendaarisen Pekka Saroksen komennossa. ”Vastustajalta puolestaan odotan kovaa tempoa, fyysistä peliä sekä päämäärätiedotonta koohotusta.

Kymmenmiehinen PuB taisteli uutterasti, mutta parannettavaakin jäi. Vierasjoukkue oli nälkäisempi napsimaan levypallot, ja pääsi näin ollen heittämään useita kertoja hyökkäyksissään siinä missä PuB useimmiten vain kertaalleen.

Kaikki jaksot olivat kovin tasaisia: 16-20, 15-13, 12-12 ja 13-16. Tasaveroinen ottelu jätti koutsi Mattilalle mietittävää – ja kenties hieman harmiteltavaakin:

Oltiin vätyksiä. Hävittiin ja rumasti. Hävettää.

Kommentointi on suljettu.

css.php