Unelma on… TOTTA! Punaportin Blues lunasti nousukarsintapaikan!

Punaportin Blues – EBT Farmi 103-45 (44-20)

Miesten koripallon eteläisen alueen 3. divisioonassa sarjanousua tavoitteleva Punaportin Blues sai Seminaarin koululla vastaansa Espoo Basket Team Farmin. Nousukarsintapaikka oli tarjolla kotijoukkueelle – ja sen PuB lunasti. Ottelu päätettiin lukemiin 103–45.

Kahdeksanmiehinen PuB oli hereillä alusta alkaen. Eritoten Joe Nurmio kuittasi vastustajan kaksi kolmipisteistä väkevällä hyökkäyspelillään. Pelimies kasasi avausjaksolla kymmenen pistettä ja johdatti isäntäporukan 22–15–jaksovoittoon. Ville Reponen ja Onni Leinonen antoivat oivallista tulitukea pussittamalla jaksolla kolmosen mieheen ja viisi pinnaa per sierainpari.

Toisella kymmenminuuttisella kuuden miehen voimin reissannut espoolaisporukka alkoi jo väsyä – heitot sinkoilivat hutiin. Jukka Ränkimiehen koreilla PuB karkasi jo kahdentoista pisteen päähän, tilanteeseen 29–17, ja pakotti EBT:n aikalisälle juonimaan. Se ei tuottanut näkyvää tulosta. Päinvastoin. Sentteri Eetu Koivuniemi säkitti kolmasti kaaren takaa, ja puoliajalle käytiin murskatilanteessa 44–20.

Kahdentoista joukkueen sarjataulukon seitsemännellä pykälällä majaileva EBT ei saanut jälkimmäisellä ottelupuoliskolla kirivaihdetta silmään. Voitollaan PuB varmisti lohkon kakkospaikan ja pääsee karsimaan noususta 2. divisioonaan.

PuB:n pisteet: Nurmio 26, Ränkimies 20, Leinonen 17, Reponen 14, Koivuniemi 11, Miikka Kilpinen 9, Timo Turunen 6 ja Matias Suonpää.

”Joukkue on vedenjakajalla – ja suunta on ylävirtaan. Koko joukkue on kuin villi lohi.” -PuB 2 -kapteeni Lasse Vuorinen

”… kutomisaikaan.” -Igor Jacovic

 

 

 

Kommentointi on suljettu.

css.php