Punaportin Bluesille tappio – ja nousukarsinnat!

BC Hukat – PuB 88-63

Punaportin Blues reissasi Martinlaakson koululle koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioonan runkosarjan päätösotteluun. Isäntäjoukkue BC Hukat juoksi PuB:n nurin lukemin ”jotain 25”.

Vain viiden miehen voimin matkustanut PuB sai vastaansa 11 pientä, vikkelää ja voitonnälkäistä  vantaalaista kahdentoista joukkueen B-lohkon sarjataulukon kuudennelta pykälältä. Hämäläismiehistö koetti avausjaksolla – voimia säästääkseen – paikkapuolustustusta. Se puhkaistiin oitis. Avausneljännes kirjattiin kotijoukkueelle 19–14.

Toisella kymmenminuuttisella PuB piristyi. Kaksikko Eetu Koivuniemi – Timo Turunen takoi seitsemän onnistunutta kolmipisteistä perä perää ja nosti vierasjoukkueen tasoihin. Puoliaikatauolle käytiin tilanteessa 41–41.

Kolmannessa erässä loppui PuB:lta energia. Fyysistä, roikkuvaa, repivää ja raastavaa puolustuspeliä pelannut hukkalauma imi hämeenlinnalaisista voimat, ja tempaisi jaksolta huiman 27–10-voiton. Sama tahti jatkui lyhyen tauon jälkeenkin: päätösneljänneksen BC Hukat vei lukemin 20–12.

Tappiosta huolimatta PuB kuittasi lohkonsa kakkospaikan ja osallistuu 2.4. Vantaalla pelattavaan nousukarsintaturnaukseen. Lohkosta nousi suoraan kakkosdivisioonaan porvoolainen Ravens, joka ei kärsinyt sarjassa ainuttakaan tappiota.

Punaportin Bluesin pistemiehet päätösottelussa: Timo Turunen 30, Jukka Ränkimies 13, Eetu Koivuniemi 11, Onni Leinonen 9 ja Juha Toivonen.

Kuusikostamme Miikka ”Mi$u” Kilpinen heitti juuri ennen reissuun lähtöä kehiin MIGREENIKORTIN. -Eetu Koivuniemi

 

Kommentointi on suljettu.

css.php