Kapteeni Vuorinen masensi HNMKY Academyn kolmoskaaren takaa – Punaportin Blues 2 päätti kautensa murskavoittoon

PuB 2 – HNMKY Academy 69-38 (32-18)

Punaportin Bluesin kakkosjoukkue päätti koriskautensa miesten eteläisen alueen 5. divisioonan keskimmäisessä H-kevätlohkossa murskavoittoon. Vastustaja, HNMKY Academy, talttui kolmannella kymmenminuuttisella.

Ensimmäinen neljännes oli piukka. Kapteeni Lasse Vuorinen säkitti oitis pari kolmipisteistä, antoi ikään kuin maistiaisen, teaserin, siitä, mitä tuleman piti. Sitten Nuori Aleksi Tuomi ja Jani Postareff viisi pojoa per sierainpari, ja lopussa, tasaisten vaiheiden jälkeen, sai yhdeksänmiehinen helsinkiläisporukka nöyrtyä, kun koutsi näytti, kuinka jakso hoidetaan himppeen: B.D. Mattila tylytti kaksipisteisen pussukkaan ja vei jenginsä 16-14-jaksovoittoon.

Kymmenpäinen kotijoukkue, lohkonelonen, esitteli toisella kymmenminuuttisella uusia ratkaisijoita, kun ensin Igor ”Balkanin Kenkäkauppias” Jacovic nakutteli kuusi pinnaa peräjälkeen ja sitten vielä Iso Koira Mattila innostui soittelemaan kolmoskätensä herkimpiä kieliä – tuloksena sukkasäkitys ja PuB ”jotain 10” -johtoon 28-18. Kapu Vuorinen oli sitä mieltä, että pari tarvitaan vielä, jotta puoli_aika_johto on oleva turvallinen; hän pisteli vihellykseen mennessä vielä yksi- ja kolmipisteiset, joista viimeksi mainitun – kuten pitääkin – viimeisen sekunnin paikkeilla. Homma oli bingo ja kukko – tilanteessa 32-18 käytiin puoliaikaa viettämään. (Eräänä puoliajan kohokohdista voidaan pitää myös Jari ”Kotti” Kotilaisen ensimmäisiä koreja PuB 2 -paidassa!)

OTTELUN KUVAT: THE SHOT – HÄMPTON CITY BASKETBALLIN KUVAPÄÄMAJA

Kolmannella puoliajalla vierailija, lohkokakkonen (!), muserrettiin. Murskaustyökaluna toimi Vuorinen, joka heitti Academyn kumoon. Täsmäpommit löysivät maalinsa kaikilta etäisyyksiltä. Tilanteessa 55-32 ryhdyttiin viettämään päätöserää.

Päätöserän käynnisti Ilari ”SAUNA” Saunamäki levyn-kautta-kolmosellaan. Vuorinen jatkoi kori-ilotteluaan. Illan saldo: 23 pistettä kapulle. Kuusi kolmosta verkon perille. Seminaarin koulun kuningas kruunattiin soraäänittä.

Pelimiehet: Vuorinen, Mattila, Postareff, Kotti, Tuomi, Jacovic, Saunamäki, Juha ”J-Hawk” Haukka ja Sami ”Sämpy” Savolainen.

Kommentointi on suljettu.

css.php