Koutsi Big Dog Mattila on valmis piiskaamaan Punaportin Bluesin kakkosen kohti korkeampia leveleitä

Nouseeko Punaportin Bluesin kakkosjoukkue tällä kaudella nelosdivisioonaan?

Tämä on kysymys, joka on kaikkien huulilla. Mikäli valkku B.D. Mattilalta kysytään, vaara piilee.

”PuB2 jatkaa käytännössä samalla miehistöllä kuin päättyneellä kaudella. Joukkue on saanut pitkästä aikaa harjoitella koko kesän ajan peruskuntoaan ilman isompia loukkaantumisia. Joukkueen tulokaspelaaja Jari ’Kotti’ Kotilainen on nostanut innostuksellaan muun joukkueen omatoimisen tekemisen määrää ja laatua.

Joukkueen suurin vahvuus löytyy tasaisuudesta, etenkin panssarivaunujen osastolta. Määrää ja laatua on varmasti viitosdivisioonan tarpeisiin.

Syksyn reenien perusteella uskallan väittää, että PuB2 on parhaassa iskussa vuosiin sekä henkisesti että fyysisesti. Tämän sopii ilmentyä syksyn peleissä kasvavana onnistumisprosentteina kaaren takaa. Epäsuoran tulivoiman yhdistäminen joukkueen sisäpelaajien tuomaan kokoon ja näköön luo sen tilanteen, että joukkue voi lähteä rohkeasti tavoittelemaan kaudelta 2017-18 sarjapaikan säilyttämistä.

Joukkueen kabinettipuolella tapahtuu myös isoja asioita. Joukkueen monivuotinen isähahmo ja GM Juha ’J-Hawk/Höökki’ Haukka, on ottamassa entistä suurempaa roolia taloudenhoidossa.

Tämä Höökin roolin korostaminen vapauttaa joukkueen yhden syömähampaan, Jani ’Japo’ Postareffin, taloushommista antaen hänen keskittyä pelkästään pelaamiseen ja tilinumeron muistuttamiseen.

Höökin kabinettiroolin kasvu vapauttaa myös koutsin talousasioista kokonaan. Koutsin onkin nähty kesän ja syksyn aikana pohdiskelevan useita eri harjoitteita.

Koutsi on päivittänyt havainnollistamisvälineensä suoraan 90-luvulle hyödyntämällä liikkuvaa kuvaa ja ääntä.

Näin on saatu kesän aikana etäyhteydellä osoitettua joukkueelle uutta pelikirjaa, jota on syksyn ensimmäisissä reeneissä hiottu toimivaksi kuin paikallaan seisovan junan vessa.

Joukkueen kapteenistossa jatkavat edelliskauden tapaan avustavina jarmoina Aleksi ’Nuori’ Tuomi ja Postareff. Joukkueen monivuotisena kapteenina jatkaa jääkiekkoilijalle tyypillisen takapiiskan kasvattanut Lasse Vuorinen.

Sarjapaikan säilyttämisen lisäksi joukkueen ei-pelillisenä tavoitteena ollaankin pelaajien kesken sovittu Lakun takapiiskan leikkaamista ensimmäisessä saunaillassa.

Laurin reuhkan onneksi voitaneen pitää sitä surullista tosiseikkaa, ettei PuB2 ole miesmuistiin pitänyt saunailtaa.”

-Coach B.D. 9.9.2017

Kommentointi on suljettu.

css.php