Punaportin Bluesin kakkosjoukkueen kapteeni Lasse Vuorinen aistii signaaleja kaikkien aikojen koripallokaudesta

Kebab. Mopoauto. Liskoaivot. Muiden muassa näistä palasista rakentuu PuB:n kakkosjoukkueen koripallokausi 2017-2018.

”PuB2-laiva seilaa uuden kauden aallokkoon vuoden verran kokeneemmalla miehistöllä. Takamiehemme Nuori Aleksi on kesän aikana ottanut runkoonsa kauan toivottua massaa nuoren miehen pyhän kolminaisuuden (mopoauto, punttisali, kebab) avulla.  Postman Postareff on huhujen mukaan kuntouttanut polviaan Method Putkiston avulla ja on näkemäni perusteella niin sanotusti mintissä.

Suurin muutos on Big Kotti Kotilainen, jonka aktiivinen mukaantulo joukkueeseen sytyttänee ensi kaudella niin pelaajiston, katsojat kuin mediankin.

Valmentajapuoli, PuB2-yhteisön lempilapseni, on myös ottamassa aimo harppauksia eteenpäin. Jo ennestään on tiedetty Coach Big Dogin kasvaneen ihmisvalmentajana lähelle miesten vitosdivarin valmentajien keskitasoa, mutta nyt on jälleen otettu harppaus kohti parempaa.

En ole varma, onko Iso Koira kurssittanut itseään aivotutkimuksen opinnoissa, mutta syksyn ensimmäisten harjoitusten perusteella uskallan olettaa, että näin on.

Big Dog on mielestäni selvästi rakentanut pre-season-harjoitteet siten, että ne perustuvat ihmismielen ja aivojen toiminnan syvälliselle tuntemukselle.

Ennustankin, että ensi kauden PuB2 pelaa 40-prosenttisesti liskoaivojen, 20-prosenttisesti tunneaivojen ja 40-prosenttisesti järkiaivojen varassa. Alkukantaiset, selviytymistaisteluun liittyvät vietit valjastetaan entistä paremmin hyötykäyttöön, mutta samaan aikaan saadaan kuitenkin nauttia totuttua älykkäämmästä kakkospupilaisesta koripalloilusta. Coach BD on nimittäin vihdoin ymmärtänyt alkeita koripalloilulle tyypillisistä älyllisistä ulottuvuuksista, joita järkiaivojen analyysiominaisuuksien aktivoimisella pyritään hyödyntämään pelitilanteissa.

Nähtäväksi jää, kuinka hyvin Big Dogin uudistuneet metodit toimivat käytännössä, mutta kaikesta päätellen uskallan väittää, että ilmassa on merkkejä kaikkien aikojen PuB2-kaudesta.”

-Kapteeni Vuorinen 10.9.2017

Kommentointi on suljettu.

css.php